De juiste plek voor jouw evenement | Belangrijker dan je denkt!

vergaderlocatie Den Haag

Uiteraard hoor je je comfortabel in je vel te voelen, zowel thuis als op je werk. Maar ervoor zorgen dat dat geldt voor iedereen die jouw evenement bezoekt, is wat lastiger.

Misschien hebben we dat niet helemaal goed verwoord. Zie het meer als een uitdaging! Neem nou Den Haag, het politieke hart van Nederland. En een schitterende stad, bovendien. Hier vind je diverse prachtige plekken om wat voor grootschalige gebeurtenis dan ook te organiseren. Wees hier echter niet te gemakzuchtig in; het is juist goed om streng te zijn! Wel geschikt maar niet mooi genoeg of andersom; nee, niet kiezen tussen twee kwaden. Alles hoort op zijn plek te vallen. Jouw perfecte locatie hoort dan ook aan al jouw eisen te voldoen!

Haags huwelijk

Welke uitstraling hoort jouw grote dag te hebben? Waar de een liever een landelijke omgeving opzoekt, wil de ander een sprookjeshuwelijk. Hopelijk komen jullie er samen een beetje uit! Maar wellicht vinden jullie in Den Haag wel de gulden middenweg. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Haags Openbaar Vervoer Museum, waar je omringd wordt door klassieke trams in een karakteristiek depot? Er is bovendien meer dan genoeg plaats voor al je gasten! Een onvergetelijke dag is hier onvermijdelijk. Dat geldt ook voor Bar & Restaurant Suzie Q, waar de lieflijke sfeer voor het oprapen ligt. En hoe kan het nog sprookjesachtiger worden dan Kasteel Duivenvoorde en het aangrenzende landgoed?

Kennen & Kunnen

Efficiëntie binnen je team is heel belangrijk. Zorg er daarom voor dat al jullie kennis en vaardigheden te allen tijde op scherp staan. Hiervoor staat onder andere het Louwman Museum in Den Haag tot je beschikking. Inspirerender kan bijna niet, aangezien dit ontzagwekkende gebouw symbool staat voor de vooruitgang van de autotechniek. En laat vooruitgang nou net zijn waar het tijdens een training om gaat! Ook de New World Campus biedt voldoende plek voor alle deelnemers in een aangename omgeving, evenals het monumentale Spaansche Hof.

Vergaderen?

Daarvoor is, kijkend naar het Binnenhof, Den Haag de meest geschikte stad voor! Diverse prachtige locaties lijken dat te bevestigen. Bijvoorbeeld Madurodam; alles wat je hier bespreekt lijkt groots, in vergelijking met de miniaturen die je er kunt bewonderen! Als dat geen boost is voor de collectieve moraal, weten wij het ook niet meer. Of kies Escher in Het Paleis uit als vergaderlocatie Den Haag. Dit is het voormalige winterpaleis van koningin-moeder Emma, waar permanent de meest bijzondere werken van graficus M.C. Escher tentoon staan gesteld. Kortom, keuze te over!