Glaskit voor de perfecte afdichting

Als je glas gaat plaatsen in kozijnen, ontstaat er altijd ruimte. Deze ruimte kan ervoor zorgen dat er water doorheen gaat sijpelen of dat er lucht van buitenaf binnenkomt. Daarnaast wil je het natuurlijk netjes afwerken. Glaskit is ideaal om deze ruimtes mee af te dichten. Hiermee maak je ramen waterdicht en luchtdicht. Glaskit is eenvoudig in het gebruik en flexibel te gebruiken. Voor de hobbyklusser is glaskit een prima manier om thuisklussen netjes mee af te werken. Juist doordat het flexibel en eenvoudig in het gebruik is, leent glaskit zich prima voor klussen thuis. Voor de professional is het ook een ideale kit. Of je nu een nieuw huis aan het bouwen bent of een oud huis aan het opknappen; glaskit komt altijd van pas. Perfect om mee af te werken en altijd betrouwbaar.

Verschillende soorten glaskit

Er zijn verschillende soorten glaskit verkrijgbaar. Afhankelijk van het doel wat je met glaskit voor ogen hebt, kies je degene die bij je past. Glaskitsoort verschillen van elkaar op het gebied van de verwerking en of je de kit kunt overschilderen. Als je bijvoorbeeld de voegen van een badkamer in exact dezelfde kleur wilt schilderen als de douchecabine, is het wel handig om te weten of je een glaskit kunt overschilderen. Daarnaast hecht de ene kit sneller aan het materiaal dan de andere kit. Dit is van belang als snelheid belangrijk voor je is, bijvoorbeeld als je in de bouw meerdere badkamers per dag op wilt opleveren, wat voorkomt bij nieuwbouwprojecten. Iedere glaskit is voorzien van een beschrijving, waarin je kunt lezen wat de eigenschappen van de kit zijn. Zo kun je de glaskit kiezen, die het beste past bij je klus.

Glaskit kies je voor de toekomst

Natuurlijk moet de afwerking van iedere klus perfect zijn. Maar daarnaast wil je ook dat de beglazing in de toekomst waterdicht en luchtdicht blijft. Glaskit biedt een gemakkelijke verwerking, een lange levensduur en hoge kwaliteit. Hiermee ben je niet alleen trots bij de oplevering, maar blijf je dit in de jaren erna ook. Want als de tijd verstrijkt, kan er veel gebeuren in bijvoorbeeld een badkamer. Zeker als de ramen aan de buitenkant grenzen. Als er dan bijvoorbeeld kieren ontstaan rond de ramen, kan er bij een heftige regenbui water naar binnen komen. Langs keukenramen kunnen ook kieren ontstaan, waar bijvoorbeeld wind doorheen zou kunnen waaien. Met glaskit gaat dit niet gebeuren. Hiermee weet je zeker dat je iedere klus professioneel afrondt. Voor nu en voor in de toekomst.