Zo ziet de dag als manager bij een tankstation eruit

Als manager van een tankstation ben je de leidinggevende van alle andere medewerkers bij het betreffende tankstation. Jouw taken zijn hierdoor zeer uiteenlopend, van het houden van sollicitatiegesprekken tot het opleiden en begeleiden van het personeel. Daarnaast heb je ook de verantwoordelijkheid dat de financiële administratie goed verloopt, dat de goederen op tijd besteld worden, dat het tankstation er netjes uitziet en dat alle regels opgevolgd worden. Wil jij aan de slag gaan als manager van een tankstation? In dit artikel vertellen wij jou precies hoe jouw dag er dan uit komt te zien!

Het begin van de dag

Als manager van een tankstation heb jij een leidinggevende functie. Vaak begin je de dag met het doornemen van alle taken en zorg je dat het personeel duidelijk weet wat zijn of haar taken zijn. Vaak maak je een planning met wat er die dag allemaal moet gebeuren en welke taken er allemaal afgerond moeten worden. Als iedereen eenmaal aan het werk is kun je door met jouw andere taken. Een van de andere taken is het inplannen van het personeel. Vaak wordt er in ploegendienst gewerkt. Als manager zorg je ervoor dat er genoeg personeel is om alle werkzaamheden te vervullen. Als er iemand ziek is en die dag niet kan komen werken ga jij op zoek naar een vervangend personeelslid.

De dagelijkse activiteiten

Als leidinggevende ben je natuurlijk betrokken bij alle dagelijkse activiteiten. Gedurende de dag kijk je of alle werkzaamheden volgens planning uitgevoerd worden. Zelf help je vaak mee met werkzaamheden bij de kassa, het bijvullen van de voorraad en het helpen van klanten. Tijdens deze werkzaamheden staat klantervaring altijd voorop. Je denkt daarom altijd in oplossingen en zorgt ervoor dat jij alles uit jezelf, het tankstation en jouw team kunt halen. Bij jouw dagelijkse activiteiten hoort ook het controleren van de voorraad en het bestellen als een voorraad op raakt.

Aan de slag als manager bij een tankstation

Ben jij geïnteresseerd in een baan als manager van een tankstation? Kijk dan eens op werkenbijeg.com. Hier vind je veel uiteenlopende vacatures bij verschillende tankstations. Vaak is er wel een baan te vinden bij een tankstation bij jou in de buurt. Hierdoor hoef je niet ver te reizen om naar jouw werk te gaan. Daarnaast vind je hier verschillende uitdagingen en kun je vaak een baan vinden als manager bij een tankstation waarbij je direct aan de slag kunt.