Wanneer kun je zakelijk leasen?

Ben je benieuwd wanneer jij een zakelijke lease deal kunt afsluiten? Wij zetten het speciaal voor jou op een rijtje. Op deze manier kun je namelijk kijken of het ook iets voor jou en je bedrijf is. Ook leggen wij in deze blog uit wat zakelijk leasen nou eigenlijk is en wat je ermee kunt.

Wat is zakelijk leasen eigenlijk?

Als zakelijke klant profiteer je van scherpe prijzen en aantrekkelijke verhuurvoorwaarden. Bij het huren van een voertuig ervaar je gelijk de uitstekende services. Maar wat is een zakelijke lease eigenlijk? Je kunt verschillende auto’s bij ons leasen voor je eigen bedrijf. Op deze manier bespaar je geld en je kunt de auto’s inleveren wanneer ze niet gebruikt worden. Bevalt het niet? Je kunt na 30 dagen opzeggen. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke huurvoorwaarden waar elke kant blij van wordt. Heb je vragen over de zakelijke lease deal? Neem dan gerust contact met ons op.

Heb jij je ingeschreven bij de KvK?

In eerste instantie is het belangrijk dat jouw bedrijf bij de Kamer Van Koophandel is ingeschreven. Op deze manier ben jij namelijk een erkend bedrijf. Zo kun jij je vervolgens heel makkelijk inschrijven bij een autoleasemaatschappij. Dus als je in geschreven staat kun je gelijk een zakelijk leasecontract afsluiten. Wat dacht je van een Mercedes shortlease? Zo wil jij wel bij je klanten aan komen.

Maak je veel kilometers?

Maak jij of een van je medewerkers veel kilometers? Dan is het verstandig om een zakelijke leaseauto aan te schaffen, aangezien dit efficiënter is als je kijkt naar de kosten die je maakt. Daarnaast hebben wij een zeer ruim aanbod van moderne huurauto’s en busjes in alle soorten en maten. Van kleine middenklasse auto’s tot luxe 7-persoons voertuigen, en van praktische bestelauto’s tot zeer ruime verhuiswagens met laadklep. Wat dacht je van een BMW shortlease?