Boek resultaten met jouw vergadering in hartje Groningen!

Met je duimen draaien is geen oplossing. Zodra jullie wegen zich scheiden, hebben jullie het voor elkaar! Of zijn jullie in ieder geval een hele stap verder.

Dat hangt natuurlijk grotendeels van jullie af. Maar ook van de plek waar jullie business meeting plaats gaat vinden. Want zolang die saai en deprimerend is, gebeurt er bitter weinig kunnen we je vertellen. Geloof je ons niet? Nou, ga maar eens in een donker grijze betonnen ruimte zitten op een plek waar je geeneens ramen tot je beschikking hebt. Iedereen gaat dan het liefste zo snel mogelijk weg en daarom overal mee akkoord. Kortom, er wordt helemaal niks bereikt.

Nee, het liefst wil je een vergaderlocatie in Groningen die inspirerend genoemd mag worden! Dat effect moet je al voelen zodra je de drempel over stapt. Oftewel, wanneer de buitenkant van het gebouw aantrekkelijk voor het oog is en een belofte voor het interieur, spoort dat gelijk al aan. Je vindt absoluut je draai wanneer er in zo’n ruimte ook nog eens voldoende natuurlijk licht binnen valt. Prachtig weer is dan ook heel mooi meegenomen!

Ook voldoende bewegingsruimte is belangrijk, opdat niet iedereen opgepropt naast elkaar zit. De aanwezigheid van catering is een pre, zodat honger en dorst gestild en gelest kunnen worden. Verder moet iedereen de zaal – en het complex – ook gemakkelijk weten te vinden. Maar dat zit in hartje Groningen wel snor, kunnen we je vertellen. En hebben jullie elektronische ondersteuning nodig? Dan kan die maar beter aanwezig zijn, scheelt weer sjouwwerk.

Hieronder staan een aantal geschikte en razend populaire locaties in Groningen Stad. Zit daar jullie ideale vergaderlocatie bij? We wensen je alvast heel veel succes met uitzoeken!

De Puddingfabriek

Staat veelzijdigheid hoog in het vaandel? Dan moet je in de Puddingfabriek zijn! Vroeger kwamen hier desserts van de lopende band rollen, nu is het de plek waar de vruchtbaarheid van jullie plannen en zakelijk instinct zal blijken. De ruimte is op allerlei manieren aan jullie wensen en voorkeuren aan te passen. Sterker nog, verplaats de vergadering lekker naar het sfeervolle binnenplein zodra het weer dat toelaat!

De Pudding Businesslounge

Evenals de fabriek die dezelfde naam draagt, ligt deze zaal op loopafstand van het station van Groningen. Ideaal voor wanneer mensen van ver moeten komen! Bovendien ben je hier werkelijk van alle gemakken voorzien. En dan hebben we het zowel over audiovisuele hulpmiddelen als een luxe Nespresso machine en goed gevulde minibar!

Groninger Forum

Camera, lights, action; jullie vergadering is begonnen in het Groninger Forum! Dit multicomplex heeft verschillende zalen, waar ook die van jullie bij zit om perfect georganiseerd aan een grootschalige conversatie te beginnen. En voor- of achteraf een bioscoopje pikken? Dan ben je hier absoluut aan het juiste adres!