Waar is dat feestje? In Groningen!

Oké, maar kunnen we misschien iets specifieker zijn? Nee, maar jij wel! Het is immers niet aan ons om in te gaan vullen waar jouw perfecte feestlocatie aan moet voldoen.

Ja, daar hebben we natuurlijk wel een punt. Maar zijn er wel plekken in de Hanzestad die voor grote dan wel kleinschalige evenementen geschikt zij?

Absoluut! Anders waren we ook niet aan dit artikel begonnen: jij wilt feestvieren in Groningen? Jammer joh, toch effe ‘n andere stad opzoeken, veel succes! Nee, zo gruwelijk zijn zelfs wij niet.

Ter zake nu. Het is natuurlijk wel zo aangenaam dat je een locatie boekt die voor alle aanwezigen gemakkelijk te vinden is. En te bereiken natuurlijk! Wat dat betreft zit je in Groningen helemaal gebeiteld, aangezien de meeste panden in hartje centrum staan, vanaf de weg gemakkelijk te zien zijn of.. naar je toe komen!

Wacht, wat? Jazeker! Lees dan ook snel verder voor enkele opvallende opties die we ter inspiratie voor de organisatie van je evenement voor je uiteen hebben gezet. Want zo vriendelijk zijn we dan wel weer. Helemaal niet gruwelijk. Het idee alleen al…!

Grand Theatre

Van alle feestlocaties in Groningen die we voor je hebben, heeft deze een bijzondere geschiedenis. Nu kun je er je evenementen organiseren, maar vroeger was het een bioscoop. Jazeker! Het werd in 1939 gebouwd en doet tegenwoordig dienst als theater. En als toplocatie voor allerlei uiteenlopende evenementen. Je hebt hier de keuze uit verschillende ruimtes, die alle plek bieden aan gezelschappen van uiteenlopende groottes. In de benedenzaal heb je het grote voordeel dat zo’n beetje iedere opstelling die je maar wenst tot de mogelijkheden behoort. Daar komt nog bij dat dit prachtige gebouw een unieke sfeer ademt, die absoluut een positieve bijdrage zal leveren aan het karakter van jouw feest!

EM2

Een unieke plek én een geweldige akoestiek, om maar enkele voorbeelden te noemen? Dan moet je bij EM2 zijn, op het terrein van de voormalige Suikerunie! Zowel bedrijfsfeesten als trouwerijen worden hier gehouden. Eén blik op zowel de buitenkant als het interieur laten precies zien waarom. De gezellige sfeer en de vele mogelijkheden waarop je de zaal kunt indelen spreken dan namelijk al boekdelen. Is dit de plek waar jij je intieme of juist uitbundige feest gaat realiseren?

Zeilschip Mars

Naar je toe komen, zeiden we toch? Nou, daar bedoelden we dit monumentale zeilschip mee! Tussen de havens van Harlingen en Groningen – en de Wadden – is dit schip aangemeerd. Maar het neemt je bovendien mee het water op. Sterker nog, je mag zelf helpen het schip te besturen! Ook overnachtingen met beperkte aantallen zijn mogelijk. Mars is de ideale manier om letterlijk en figuurlijk het ruime sop te kiezen. En om in het huwelijksbootje te stappen!