Trouwen in Groningen

Natuurlijk, waarom niet? Zeker geografisch gezien gaat er immers niets boven deze provincie. Oké, de hoofdstad ligt dan wat verder landinwaarts, maar je snapt wat we bedoelen.

Hoe het ook zij, je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat het je op de plek waar jullie elkaar het jawoord gaan geven aan niets ontbreekt. Dat jullie na de receptie een knalfeest kunnen geven waar volop ruimte is voor al jullie gasten. En voor de catering die jullie laten aanrukken natuurlijk!

Gelukkig voorziet de Hanzestad ruimschoots op het gebied van prachtige en praktische plekken om het begin van de rest van jullie leven samen te vieren. Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden? Wacht dan niet langer en lees hier alles over de meest bijzondere trouwlocaties in Groningen!

Grand Theatre

Zodra je helemaal hoteldebotel bent van de liefde van je leven, is het alsof je samen in een prachtige romantische film speelt. Met dat in je achterhoofd is het wel heel logisch om voor het Grand Theatre aan de Grote Markt te kiezen. Dit is een veelzijdige locatie die het mooiste vlakke vloer theater van Nederland vormt. Maar toen het in 1939 eenmaal gebouwd was, fungeerde het als bioscoop! En nu krijg je de kans om in dit stijlvolle gebouw met jullie beider families het begin van jullie adembenemende film te beleven! Je hebt de keuze uit meerdere zalen, zodat je altijd voldoende oppervlak hebt voor je complete gezelschap.

EM2

Hoeveel plekken kun je nu opnoemen die een ideale ligging hebben en ook nog eens over een fenomenale akoestiek beschikken? Want EM2, gelegen op het terrein van de voormalige Suikerunie, gaat prat op deze beide eigenschappen! Het is dan ook de ideale plek voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, een congres of natuurlijk een trouwerij. Je hebt er ruimte voor wel 800 personen en er is ook buiten een heel terrein waarop je uitbundig feest kunt vieren! Dat niet alleen, je hebt ook nog een topkwaliteit catering tot je beschikking. Daarom kun je tijdens jullie bruiloft zo groots uitpakken als je zelf wilt!

Zeilschip Mars

Sorry, we willen ons graag weerhouden van clichés én woordgrappen. Maar met het monumentale zeilschip Mars in ons achterhoofd voelen we ons haast moreel verplicht je te melden dat je zowel letterlijk als figuurlijk in het huwelijksbootje kunt stappen! Dit schitterende gevaarte ligt stil in de haven van Groningen, maar kan desgewenst ook rondvaren. Sterker nog, jullie gasten en jullie zelf mogen meehelpen met het besturen van het schip! Zo krijgt jullie trouwfeest ook nog eens een avontuurlijk tintje. Alsof elkaar het jawoord geven al niet genoeg was…