Koken wordt extra leuk

Sinds de tijd dat het vuur werd uitgevonden zijn we ver gekomen. Er wordt inmiddels vaak gekookt op een fornuis die werkt op elektriciteit en de heerlijkste gerechten worden bereid met behulp van luxe design kookaccessoires. Denk aan mandolines, maatbekers of dunschillers. Alles om jouw kookbeleving beter te maken. Hieronder geven we je een overzicht van de populaire merken van tegenwoordig:

AdHoc

Dit merk streeft naar de perfecte combinatie van functionaliteit en vorm. Er wordt veel aandacht besteed aan het creëren en vormgeven van diverse keuken- en tafelproducten. De producten zijn voorzien van een strak en simplistisch design en worden gezien als een toevoeging voor iedereen die van koken en genieten houdt. 

BK

Loopt voorop met hoogwaardige techniek en slimme toepassingen. Design en innovatie gaan heel goed samen met kwaliteit en gebruiksgemak. Als één van de eerste stapte BK over op de inmiddels welbekende roestvrij edelstalen pannen. Dit merk heeft als streven om voor de thuiskok optimale kookproducten te fabriceren en leveren.

Blomus

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg voor dit luxueuze merk, welke al bijna 100 jaar bestaat en in die tijd een vertrouwensband met haar kopers heeft opgebouwd. De moderne producten zijn aantrekkelijke blikvangers vanwege het vaak voorkomende roestvrij stalen detail. Wijnrekken, fruitschalen en onderzetters zijn slecht het topje van de scherpgeprijsde ijsberg.

Gefu

Gebruiksvriendelijke, vaatwasmachinebestendige keukenhulpjes, wat wil je nog meer? Dit Duitse merk levert accessoires die je veel tijd besparen tijdens het bereiden van heerlijke maaltijden. Ze staan bekend om hun aantrekkelijke design, hoge kwaliteit en functionaliteit. Roestvrij stalen prijswinnaars voor een scherpe prijs vind je bij Gefu!

Lurch

Dit merk levert sinds 1995 een breed scala aan bakgerei, uitermate geschikt voor jou als bakkoning of koningin. Het doel is om jouw kookavonturen zo makkelijk mogelijk te laten verlopen. Opvallend is dat bij Lurch staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De producten kun je dan ook gebruiken zonder elektriciteit.

OXO

Dit merk staat onder andere bekend om de dunschiller met een rubberen antislip handgreep die oprichter Sam Farber speciaal voor zijn vrouw heeft ontworpen. Door artritis had zij moeite om deze vast te houden. Ondertussen maakt OXO alweer dertig jaar allerlei keukentools die iedereen eenvoudig kan gebruiken. Van voorraadpotten tot snijders, alles voor een complete keuken!