Online kwaliteitswijnen bestellen ?

Ben jij opzoek naar een wijn die lekker smaakt en voor kwaliteit staat ? Tokajwijn.nl biedt jou de beste kwaliteitswijnen voor zowel droge als zoete varianten. De collectie van kwaliteitswijnen komt uit Hongarije en zijn divers van karakter. Dit komt door het wisselende klimaat in Hongarije. Zo heb je ook een ruime keuze wijn met elk zijn bijzonder karakter. Of je nu gaat voor zoet of droog. Tokajwijn biedt de beste witte en rode wijnen.

Volle en karakteristieke witte wijnen uit Tokaj

Tokajwijn staat bekend om de diverse karakters die hun wijnen bieden. Zo is een van de meest verkochte wijnen de droge witte wijn. Door het diverse karakter van de wijnen die in Hongarije worden gemaakt is er voor iedereen wel een. Het klimaat zorgt voor diverse varianten hierin. Zo kun je niet alle wijnen onder een noemer plaatsen. Maar ze hebben ieder hun unieke smaak en afdronk. Ben jij een avontuurlijke wijndrinker en wil je wel eens wat proberen ? Bezoek dan eens de website van Tokajwijn en ontdek welke wijn het beste bij jouw past.

Zoete witte en mousserende wijnen uit hongarije

Wist je dat in Hongarije de eerste zoete witte wijn uitgevonden is ? Een voorbeeld hiervan is de  Tokaji Aszu deze is al sinds de 16de eeuw niet meer weg te denken uit het wijnassortiment. Wil je liever een goedkopere wijn proberen? Dan kun je het beste kiezen voor de late harvest uit Tokaj. Dit is een mierzoete wijnsoort en dat voor een aangename prijs. Ook bieden wij een divers aanbod in dessert of mousserende wijnen. Ideaal voor een bedrijfsfeest, bruiloft of jubileum waar je een sprankelende en mousserende wijn wilt om het te vieren.

Unieke droge wijnen uit het hongaarse Tokaj

De droge witte wijn is een nieuw begrip in de regio Tokaj. Zo heb je de furmint druif die een smaak biedt met een uniek aroma en met wat tonen van een appel. Na de val van het communisme in 1989 zijn de wijngaarden in handen gekomen van diverse buitenlandse landen. Dit heeft er voor gezorgd dat de regio door kon ontwikkelen. Zo hebben zij kennis van de streek en de waarde van de wijnen. Zo worden de droge wijnen met en zonder houtrijping gemaakt zodat de mineraalachtige smaak het beste tot zijn recht komt.