Black Friday 2021: de verwachtingen

Black Friday 2021: de verwachtingen

Zoals ieder jaar komt ook in 2021 Black Friday weer terug! Dit grote kortingsevenement is niet voor niets populair. De kortingen zijn zeer hoog en daarbij kun je bij heel veel bekende winkels terecht voor de beste aanbiedingen op tal van producten. Heb je iets nodig of wil je graag een leuk cadeau kopen? Dan is het zeker slim om te wachten tot Black Friday 2021. Wat zijn de verwachtingen van deze Black Friday editie? Dat lees je hier.

De deelnemende winkels: wat kun je verwachten

Deden er in het begin nog maar een handvol winkels mee met Black Friday, inmiddels zijn er tientallen winkels en webshops waar je terecht kunt voor een mooie aanbieding. Het is voor 2021 dan ook de verwachting dat er weer genoeg winkels mee zullen doen. Natuurlijk doen grote namen als MediaMarkt, Bol.com en Coolblue weer mee, maar er zijn ook weer tal van winkels die mee gaan doen. Denk aan kledingwinkels, merken, reisorganisaties en meer: houdt het nieuws over Black Friday in de gaten om te weten welke winkels er allemaal meedoen in 2021.

De verwachtingen van de korting

Natuurlijk wil je weten hoeveel korting je gaat krijgen tijdens Black Friday 2021. Deze kortingen worden vaak pas een paar dagen van tevoren bekend gemaakt, maar het komt ook wel eens voor dat ze pas op de dag zelf bekend worden gemaakt. Soms zijn de kortingen aan de lagere kant en kun je 10 tot 20% besparen op een aankoop. In dit geval helpen alle kleine beetjes en kun je op duurdere producten toch zeker veel besparen. Er zijn ook gevallen waarbij de korting oploopt tot 50 en zelfs 70%. Door je goed voor te bereiden en op de hoogte te blijven van alles omtrent Black Friday weet je precies waar je terecht kunt voor de beste deals.