Koop de beste infrarood panelen bij Polarheat

Koop de beste infrarood panelen bij Polarheat

Als je op zoekt bent naar een infraroodpaneel, dan zit je goed bij Polarheat. Hier vind je van de beste merken infrarood panelen. Zo kun je hier infraroodpanelen kopen van Ecosun en Ecaros, maar ook van het merk Welltherm. Welltherm is een van de beste merken op de markt. Alle merken die Polarheat verkoopt leveren hoge kwaliteit en duurzaamheid. Met een infraroodpaneel kopen bij Polarheat grijp je dus nooit mis. Je kunt de panelen los kopen of in sets bestellen. In deze sets zit dan meestal al een montagebeugel en thermostaat bij.

 

Let hierop als je IR panelen gaat kopen

Als je een IR paneel gaat kopen, dan is het goed om op een aantal dingen te letten. Check bijvoorbeeld altijd goed welke afmetingen het paneel heeft en of dit past op de plek waar je graag een paneel zou willen hebben. Check ook goed voor welke ruimte het paneel geschikt is. Zo mogen sommige wel in de badkamer en andere echt niet. Wil je per se een paneel aan de wand of juist aan het plafond? Dit verschilt ook nog wel eens per paneel. Er zijn veel soorten panelen, zoals van glas, metaal of keramisch en witte of zwarte kleur. Wil je dus een bepaald soort paneel, check dan altijd goed de specificaties.

 

Voordelen van een infraroodpaneel hebben

Er zitten veel voordelen aan een infraroodpaneel hebben. Zo geeft het paneel stralingswarmte en wordt er dus geen rare lucht gecirculeerd. Daarnaast verbruikt een paneel erg weinig energie en kost het dus niet veel om te gebruiken. Het staat ook erg mooi aan de wand of op het plafond. Het slanke uiterlijk van een paneel valt weg in de muur. Het installeren van een infraroodpaneel is ook niet moeilijk en word je makkelijker gemaakt door de meegeleverde hulpmiddelen van Polarheat. Kortom: voor extra warmte in je huis is een infraroodpaneel perfect.