Ga je met een grote groep op vakantie? Gebruik deze tips voor het vervoer

Je wilt met een grote groep op vakantie gaan maar hebt eigenlijk geen idee hoe je dat gaat doet met vervoer. Je moet natuurlijk ook wel op de kosten letten maar het moet ook praktisch en comfortabel zijn. De reden waarom je met een grote groep op vakantie gaat maakt niet uit want of je nu een bedrijfsvakantie hebt of met een grote groep vrienden op vakantie gaat, dat je met veel mensen bent blijft hetzelfde. Het enige waar je wel naar moet kijken is waar je naartoe gaat op vakantie. Als je namelijk in Nederland blijft is je vervoer waarschijnlijk anders dan als je naar Spanje wil gaan.

Verschillende vervoersmogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om naar een bestemming te komen. Wat ik net ook al zei hangt dit ook van je bestemming af. Als je in Nederland blijft kun je het beste met het openbaar vervoer of met de auto gaan. Je hoeft namelijk niet zo lang te reizen waardoor openbaar vervoer of een auto comfortabel genoeg is. Daarnaast is het ook de goedkoopste optie. Als je echter naar bijvoorbeeld Italië wil gaan is dit niet te doen. Je kunt namelijk niet in één keer doorrijden naar italië en je zou meerdere auto’s nodig hebben. Dit zou dus te onhandig en duur zijn. De voorliggende manier om te reizen naar het buitenland is met het vliegtuig. Hier loop je alleen nog steeds tegen een paar problemen aan. Het is namelijk super duur als je voor een grote groep alle vliegtickets moet betalen en daarnaast heeft iedereen ook nog genoeg bagage nodig. Ook heb je nog geen vervoer als je daadwerkelijk in het buitenland bent waardoor je daar ook weer auto’s moet huren of de hele tijd met taxi’s moet gaan werken. Deze manier van reizen lijkt dus de beste optie maar het is ontzettend duur.

De perfecte oplossing voor een reis naar het buitenland

Maar met welk vervoersmiddel moet je dan naar het buitenland reizen als je wel comfortabel wil reizen? Je moet een touringcar huren. Dit is een bus waar 16, 23, 50 of wel 90 personen in mee kunnen. Daarnaast zijn de touringcars ook super luxe. Er is namelijk een airconditioning, mediaspeler, koelkast, stoelen met verstelbare rugleuningen, toilet en nog veel meer. Je betaalt alleen maar voor de bus waardoor je maar één bedrag hoeft te betalen. Daarnaast past er genoeg bagage in de bus waar je niet extra voor hoeft te betalen. Verder is het natuurlijk super gezellig om met zijn allen bij elkaar te zitten. Ook heb je gewoon een vervoersmiddel als je op bestemming bent. Dit is dus het ideale vervoersmiddel als je comfortabel wilt zitten maar het niet te duur wil maken.