Fairtrade koffie kopen bij koffie groothandel Compliment.nl

Wat is lekkerder dan na lekker getafeld te hebben een goed kop koffie te drinken? Niet veel. En zeker als de koffie ook nog eens fairtrade is. Dan is de koffie niet alleen lekker maar geeft het ook een goed gevoel. Het assortiment fairtrade koffie van goede kwaliteit is de laatste tijd enorm gegroeid, graag zetten wij de opties voor je op een rij. 

De koffies die wij hebben geselecteerd zijn allemaal online verkrijgbaar bij koffie groothandel Compliment.nl. Wij hebben specifiek voor deze aanbieder gekozen vanwege de lage prijzen en omdat particulier en zakelijk via de website kan bestellen. 

Fairtrade bonenkoffie koffie groothandel

De koffie met de meeste smaakbeleving is natuurlijk een vers gemalen kopje bonenkoffie. Regelmatig gebruik en een goede machine is dan wel een vereiste. Maar als je daaraan voldoet dan heb je op het gebied van fairtrade bonenkoffie een ruime keuze. Uiteraard heb je fairtrade bonenkoffie van Douwe Egberts. Zij verkopen de fairtrade koffie onder de naam Douwe Egberts espresso bonen fairtrade. Echt, lekkere fairtrade bonenkoffie van 100% arabica koffiebonen. Zeker als je houdt van een wat sterkere smaak dan is dit een goede keuze. Ben je prijsbewust dan zijn de koffiebonen van Fair! ook interessant om te proberen. Ee smaak van deze koffiebonen is ook iets milder. Daarnaast zijn deze koffiebonen heel fair. Dus niet alleen Fairtrade maar ze doen ook nog wat extra zoals het verminderen van de CO2. Tot slot nog een tip voor een fairtrade, vers gemalen kopje bonenkoffie. De koffiebonen van Earth zijn ook zeker het proberen waard. Het merk Earth is misschien meer bekend van water en de thee die ze verkopen maar bij ons vallen hun koffiebonen ook erg goed in de smaak. Weer 100% gemaakt van de arabica koffieboon maar ook met een milde en ronde smaak.

Fairtrade koffiecups koffie groothandel

Ben je niet een fervent koffiedrinker dan is een eigen bonenmachine niet handig (en ook best prijzig). Gelukkig kun je met koffiecups ook steeds beter en lekkerder koffie krijgen. Ook ideaal als alleen je gasten na het gezellig tafelen een kop koffie willen. Zelf hebben wij de voorkeur voor de koffiecups die in een Nespresso apparaat passen. Deze koffie kun je prima drinken na een goede maaltijd. Bij online koffie groothandel Compliment.nl is er genoeg keuze voor dit type koffiecups. Natuurlijk kun je bij koffie groothandel Compliment.nl goedkoop de originele L’OR espresso cups kopen maar een leuk alternatief zijn ook de capsules van Brizio. Qua smaak doen ze zeker niet onder voor die van L’OR en als je houdt van een ronde smaak dan vind je de capsules van Brizio waarschijnlijk zelfs nog lekkerder ook. 

Fairtrade snelfiltermaling

Een onderschatte optie van koffiezetten is de ouderwetse snelfiltermaling. Mits je regelmatig koffie drinkt is het een heerlijk kopje koffie voor na het eten. En het voordeel is dat je de sterkte zelf, eenvoudig kunt bepalen. Kies je voor snelfiltermaling dan is de keuze reuze als je van fairtrade koffie houdt. Natuurlijk kun je kiezen voor de Douwe Egberts good origin instant snelfilterkoffie. Wat deze koffie lekker maakt is de toevoeging van een klein beetje Robusta bonen voor wat extra pit. Een andere goede keuze bij koffie groothandel Compliment.nl is de snelfiltermaling van Fair!. Deze koffiebonen zijn heel fair maar ook heel lekker met een mooie ronde smaak.