Online kerstpakketten kopen

kerstpakketten

Op het moment dat je op zoek bent naar kerstpakketten voor je zakelijke relaties en personeel zul je merken dat je die gemakkelijk online kunt bestellen. Je hebt een ontzettend brede keuze betreft kerstpakketten, dus het moet niet moeilijk zijn een passend cadeau te vinden. Er is een grote kans dat je besluit om een ander kerstpakket cadeau te geven aan je zakelijke relaties dan aan je personeel. Je wilt beide een blijk van waardering tonen, maar een kerstpakket voor je zakelijke relaties mag meestal wat meer kosten.

De mogelijkheden met betrekking tot kerstpakketten?

Als je een kerstpakket wilt aanschaffen voor een zakelijke relatie dan wil je waarschijnlijk een luxere geschenk cadeau doen. Een goed voorbeeld voor een kerstpakket voor je zakelijke relatie is een wijngeschenk. Deze kerstpakketten worden geleverd in een mooie wijnkist, met een of meerdere flessen luxe wijn of andere drank. Als je wilt kun er een luxe, gegraveerde wijnopener bij doen. Voor je personeel is het vooral belangrijk dat je een kerstpakket cadeau doet waaruit je je waardering laat blijken, namelijk voor het jaar hard werken en de inzet die ze hebben getoond. Kies bijvoorbeeld voor een wellness pakket zodat je personeel even helemaal kan ontspannen.

Ga je voor een food of non-food kerstpakket? 

Over het algemeen is een uniek en goed gevuld kerstpakket altijd een goede keuze voor je personeel. Je kunt hierbij denken aan etenswaren of een combinatie van food en non food. Kerstpakketten met een landenthema zijn ook nog steeds populair. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een Italiaans kerstpakket met een receptenboekje, ingrediënten om te koken zoals pasta, saus, pesto, etc. Ook een Italiaans kerstpakket voor een avondje borrelen is super origineel. Bijvoorbeeld met een lekkere fles Italiaanse wijn of prosecco, droge worst, rauwe ham, bruschetta, tapenade en verschillende kaasjes. Je kunt ook kiezen voor een kerstpakket dat specifiek is toegespitst op mannen of vrouwen. Of misschien wil je wel gewoon een cadeaubon geven, voor bijvoorbeeld een persoonlijke foto op canvas. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk als een kerstgeschenk.

Een keuze-cadeau als kerstpakket

Als je niet weet wat voor cadeau je je werknemers wilt geven dan kun je natuurlijk ook gewoon voor een keuze-cadeaubon gaan. Het leuke daaraan is dat deze niet zo onpersoonlijk hoeft te zijn als een normale cadeaubon. Je kunt namelijk een soort webshop laten maken met je eigen bedrijfslogo, waarin iedereen zijn eigen cadeau kan uitzoeken. Je werknemers of zakelijke relaties krijgen dan een unieke code die ze kunnen invoeren op de pagina. Met deze code komt er een overzicht tevoorschijn waaruit ze kunnen kiezen.

Waar kunnen je werknemers uit kiezen?

De keuze voor je werknemers is met zo’n keuze-cadeaubon doorgaans ontzettend groot! Denk maar eens aan gadgets, elektronica, decoratie, sieraden, verzorging, dagjes weg, tijdschriften en boeken, cadeaukaarten, belevenissen of zelfs een goed doel. Hierdoor heeft de ontvanger van de bon echt alle keuzevrijheid, en kan diegene kerstpakketten uitzoeken wat echt bij hem of haar past. Na het inwisselen van de bon wordt het kerstgeschenk naar het huisadres van deze persoon gestuurd, waar het meestal al na een week op de mat valt.