Macarons op de bruiloft

Macarons

Macarons zijn ondertussen een meer dan graag geziene gast op bruiloften. Zoetigheid hoort bij het huwelijk, denk alleen maar eens aan de bruidstaart. Macarons kom je om die reden steeds vaker tegen op een huwelijksfeest. De vrolijke koekjes fleuren en kleuren elk feest en zeker een huwelijksfeest. 

Kies macarons als alternatief voor de bruidstaart

Ga je trouwen, dan horen lekkere hapjes bij het feest. Dat kan tijdens de receptie zijn, bij het dessert of tijdens het feest zelf. Of denk eens aan het buffet net zoetigheid. Je stuit steeds vaker op macarons en dat is niet zomaar. Als je nou liever niet werkt met de traditionele bruidstaart dan kunnen macarons een mooi alternatief zijn. Je kunt zelfs een taart met de koekjes maken. Kies voor een kleur of gebruik juist alle kleuren van de regenboog. Met bloemen als decoratie levert dit fraai fotomateriaal op. Kies je wel voor een gewone taart, dan kun je die decoreren met macarons. Je kunt de macarons prima combineren met cakepops, cupcakes en donuts overigens. 

Iedereen wil vrolijkheid bij het huwelijksfeest

Macarons, of je ze nou lekker vindt of niet, ze zijn in elk geval perfect fotomateriaal. Een fraaie foto met trouwringen in de kleuren die aansluiten bij het thema. Maak een woord of woordjes met de macarons en je hebt altijd een fleurig en kleurrijk plaatje. En die vrolijkheid die wenst iedereen bij het huwelijksfeest.

Voeg namen, datum en een persoonlijke tekst toe

Macarons worden ook vaker en vaker weggegeven als bedankje voor de gasten. Je kunt een aantal van die koekjes verpakken waar je een kaartje aan kunt hangen. Op dat kaartje kun je de namen en de trouwdatum eventueel zetten en nog een persoonlijke tekst toevoegen. Ook dan kun je weer kiezen voor allerlei kleuren.  Ook de jongste gasten van een bruiloft doe je een groot plezier met macarons. Ze vinden de koekjes niet alleen lekker, ze genieten ook al van de kleuren van de vrolijke koekjes.

De macarons blijven onverminderd populair

Macarons zijn al heel oude koekjes die echter sterk aan populariteit winnen. De koekjes kun je prima zelf maken en de smaken waarin je dit koekje kunt maken zijn eindeloos. Dat geldt ook voor de kleuren. Populaire smaakvarianten van de macarons zijn bruin en roze overigens, terwijl ook de blauwe uitvoeringen en die met pistache erg in trek zijn. Je vindt online tak van recepten om zelf deze heerlijke koekjes te maken.