Trendkleuren visgraat tegels

Trendkleuren visgraat tegels - In alle ruimtes mogelijk!

Ben je op zoek naar nieuwe tegels in de badkamer, keuken of toilet? Er zijn tegenwoordig veel mooie tegelsoorten te koop. Misschien zijn trendy visgraat tegels wel iets voor jou! Dit tegelmotief is enorm populair en tegenwoordig in veel verschillende trendkleuren te vinden. Hieronder lees je alles over deze visgraat tegels en de populairste trendkleuren waarin ze beschikbaar zijn. 

Populariteit visgraat tegels 

Een visgraatmotief is tegenwoordig hartstikke populair. Hierbij zijn langwerpige tegels in een visgraatmotief gelegd. Bij dit motief wijzen de diagonale lijnen naar de hoeken van de ruimte, waardoor een kleine ruimte direct optisch groter oogt. Vroeger werd dit motief al bij laminaat en parket in chique woonkamers gespot, maar tegenwoordig is dit motief ook erg populair om te gebruiken bij tegels voor in ruimtes als de badkamer, keuken en het toilet. Naast dat ze er mooi uitzien en trendy zijn, zijn de visgraat tegels mede zo populair door de hoge kwaliteit. Ook kun je ze makkelijk schoonmaken, blijven ze mooi van kleur en hebben ze bijna geen onderhoud nodig. 

Voordelen van visgraatmotief

Wanneer je visgraat tegels in je woning gebruikt dan zal je veel voordelen ervaren. Doordat de lijnen naar de hoeken van de ruimte wijzen zal een kleine ruimte al snel groter ogen. Dus mocht je een klein toilet en/of badkamer hebben, dan is dit zeker een goede keuze! Naast het optisch groter lijken zorgt dit motief ook voor een chique uitstraling in je keuken, badkamer of toilet, voor welke trendkleur of meerdere trendkleuren je ook kiest. 

Trendkleuren visgraat tegels voor diverse ruimtes 

Waarom voor een normale tegel gaan als je ook voor visgraat tegels in een mooi visgraatmotief kan gaan? Deze tegels zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kan voor een ruimte in één kleur gaan, maar je kan ook twee verschillende kleuren visgraat tegels met elkaar combineren. Hieronder vertellen we je alles over drie van de populairste kleuren om te gebruiken voor in de keuken, badkamer en toilet. 

Mintgroene visgraat tegels 

Een trendy kleur voor visgraat tegels is de kleur mintgroen. Deze tegels zorgen voor een luxe uitstraling, in welke ruimte je ze ook gaat gebruiken! Zo kun je ze inzetten als keukenvloer, of als achterwand bij het koken. Wanneer je deze kleur visgraat tegels gebruikt in je toilet en/of badkamer dan zal je direct een eyecatcher maken van die ruimte. Wil je niet de hele ruimte in deze kleur? Een kleur als mintgroen is mooi om te combineren met witte tegels én met accessoires in de kleur goud. 

Roze visgraat tegels 

De kleur roze is een mooie kleur om te hebben in ruimtes als een badkamer, keuken en toilet. Het zorgt direct voor een vrolijk gevoel wanneer je de ruimte instapt. Net zoals een mintgroene visgraat tegel, kun je ook deze trendkleur combineren met andere kleuren. Zo kun je gaan voor een witte tegel, maar ook andere nude kleuren zullen hier perfect bij staan. Maak het af met gouden of zwarte accessoires en je hebt een ruimte van je dromen gecreëerd! 

Beige visgraat tegels

Wie zegt dat beige tegels saai zijn? Deze trendkleur zal hartstikke mooi staan bij gouden en rotan accessoires binnen het toilet, de keuken en/of de badkamer. Wanneer je een ruimte instapt met deze kleur tegels zal je direct rust ervaren. Combineer het met planten en je krijgt direct een bohemian look.