Wat zijn de kansen om de ware te ontmoeten via speed dating?

Mensen vragen altijd wat zijn de kansen op speed dating om een date te vinden, of wat is het speed dating slagingspercentage. Laten we proberen deze vraag om te draaien. Welke kansen denk je te hebben, op een schaal van 1 – 10, om binnen een maand een date te vinden tijdens je gewone activiteiten? Bijvoorbeeld op het werk, op school, in de supermarkt, in het openbaar vervoer, in een bar of club, tijdens het sporten etc. Vermenigvuldig dit aantal met 10, want dit is een minimum van tegenpolen die u zult ontmoeten en praten met op speed dating.

Ja, de kans dat je een date zal vinden is ontegensprekelijk hoger bij speeddating dan ergens anders. Op speed dating weet je al dat mensen single zijn en geïnteresseerd in dating – een soort van veiligheid die je niet hebt in een bar of club. Tijdens je gewone activiteiten ben je meestal ook omringd door mensen die je al kent en deze vriendenkring verandert niet altijd erg. Speeddating evenementen worden over het hele land georganiseerd, van speeddaten Amsterdam tot aan speeddaten Eindhoven.

En zelfs als er een nieuw gezicht opduikt, hoeft dat nog niet te betekenen dat het ook klikt. Het leuke van speeddaten is ook dat je geen pick up lines hoeft te verzinnen om een gesprek te beginnen met een volslagen vreemde. Tijdens het speeddaten ontstaan de gesprekken heel natuurlijk, waarschijnlijk omdat je de deadline van 4 minuten om iemand te verbazen boven je hoofd hebt hangen. Je hebt ook niet te maken met vervelende afwijzingen, je omcirkelt gewoon wie je graag nog eens zou willen zien en in de resultaten zie je of het wederzijds is.

Natuurlijk zal niet iedereen een date vinden op speeddating. Alles hangt af van uw eisen en verwachtingen en ook van hoe u aan de verwachtingen van anderen voldoet. Het is ook beter om niet te vertrouwen op het vinden van de juiste de eerste keer dat je speed dating bezoekt, hoewel het is eerder gebeurd. 🙂 Immers, u waarschijnlijk ook niet vinden van een date in een club of bar elke keer dat je gaat. Je slaagt er waarschijnlijk nauwelijks in om in het rumoer een gesprek te beginnen en dat op te volgen door contactinformatie uit te wisselen.

Speeddaten is leuk. Je ontmoet minstens 10 andere singles

En hoe zit het met het succespercentage van speeddaten? Wat beschouw je precies als een succes? Kan het zelfs worden gekwantificeerd? Is het een succes als je relatie een jaar duurt, moet het meer zijn, of moet het eindigen in tot de dood ons scheidt? Speed dating heeft niet de mogelijkheid om te beïnvloeden of je relatie zal standhouden of niet. Het is alleen jullie twee die dat kunnen beïnvloeden en het maakt op dat moment niet uit waar of hoe jullie elkaar hadden ontmoet. De meeste mensen hebben niet de behoefte, noch de tijd om speed dating agentschap informeren over hun liefde successen en veel van hen ook niet willen hun verse relatie jinx.

Natuurlijk, er is wat feedback en getuigenissen, maar het is slechts een topje van een ijsberg. Daarom tellen sommige succespercentage, in een termen van hoeveel mensen had een relatie gevonden op speed dating en al dan niet het duurde, is onmogelijk.

Wat is het succespercentage van speed dating Toch, als je nog steeds klaagt dat je geen date kunt vinden, stop met piekeren over wat het succespercentage is en probeer het uit. Immers, het slagingspercentage zal altijd individueel zijn. En proberen om andere mensen te ontmoeten en een partner te vinden behoort tot de fundamentele menselijke natuur en er is niets wanhopigs of vreemds aan. Uiteindelijk is speed dating niet een of andere wonderbaarlijke methode om andere mensen te ontmoeten die op een of andere manier kunstmatig koppels zou creëren. Het is gewoon dat hoe meer mensen je ontmoet, hoe groter de kans dat je de juiste persoon voor je vindt. Altijd, alles hangt af van uw charme, persoonlijkheid, communicatieve vaardigheden en inspanning zoals overal elders. Zoals het met alles is, zullen sommige mensen van speed dating houden, voor anderen zal het niet dezelfde aantrekkingskracht hebben. Maar totdat je het probeert, zul je niet weten tot welke groep je behoort.