Heerlijk rundvlees aan huis geleverd!

Als er nu een stukje vlees is dat elk seizoen heerlijk smaakt, is het wel een steak van goede kwaliteit! Dit veelzijdige stukje rundvlees kan iedereen wel bekoren. Natuurlijk bestaan er verschillende soorten steaks, allemaal met hun unieke smaak. Denk maar aan een entrecote, bavette, ribeye of tournedos. Elk van deze steaks heeft zijn eigen specifieke eigenschappen.

Stevige steak met een volle smaak

Wanneer je op zoek bent naar een stevige steak met een volle smaak, is een entrecote de steak die het best bij jou past. Een entrecote komt uit het stukje tussen de ribben van het rund. Dat zorgt ervoor dat het vlees mals is en een vetrandje bevat. Dit vetrandje geeft heel veel smaak wanneer je je entrecote gaat bereiden, dus dit mag je niet verwijderen. Een entrecote heeft een stevige structuur en geeft veel bite, wat hem de favoriet maakt van veel vleeseters. Een entrecote kan je bereiden door hem in wat goede boter te bakken in de pan, maar ook op de BBQ is dit een topper! Meer dan wat peper en zout vraagt dit edele stukje vlees niet. Serveer hem met frietjes of een aardappel in de schil en een eenvoudig slaatje. Weinig werk, maar je hebt gegarandeerd een heerlijke maaltijd!

Veelzijdige, vergeten steak

Een stukje rundvlees dat lang in de vergetelheid beland is geweest, is de bavette. Dat dit vlees zo lang onbekend is gebleven, is volledig onterecht. De bavette is een van de meest veelzijdige stukjes vlees dat een rund ons kan geven. De slager snijdt het uit de flank van de koe; het is dus een stukje vlees dat veel beweging heeft gehad. Hierdoor is het mager vlees met een wat grovere structuur. Dit geeft het een heerlijke bite en een ongelooflijk aangename smaak. Een bavette leent zich er heel goed toe om er een rollade van te maken, maar ook gebakken in de pan is dit een echte smaakbom!

Koop je vlees online

Voor kwalitatief vlees moet je de deur niet meer uit. Je kan het gemakkelijk online bestellen en het wordt vervolgens bij je thuis geleverd. Je kiest het runderras en de cut van je voorkeur, en het vlees wordt speciaal voor jou bereid. Je krijgt het quick frozen geleverd, zodat de kwaliteit en smaak optimaal bewaard blijven. Als je voor 10 uur ’s ochtends je bestelling plaatst, ligt je vlees ’s avonds al in je koelkast!